Soenil Box
4 UNIEKE SMAAKSENSATIES
Met Trots in de Wereld van Topgastronomie
Het is een groot voorrecht dat mijn unieke bonbons al jaren een vaste plek hebben in het prestigieuze tweesterrenrestaurant De Lindehof in Nuenen, onder leiding van de inspirerende chef Soenil Bahadoer. Elke bonbon die ik maak voor De Lindehof, is een weerspiegeling van vakmanschap, smaakbeleving en aandacht voor detail – waarden die perfect aansluiten bij de culinaire visie van De Lindehof. Samen streven we naar een unieke ervaring voor de gasten, waarin elk element, van het eerste gerecht tot de laatste zoete afsluiter, een onvergetelijke indruk achterlaat. Deze mooie bonbons - die de afgelopen jaren geserveerd zijn bij restaurant De Lindehof – zijn vanaf nu verkrijgbaar in diverse luxe boxen.Smaken afkomstig uit verschillende werelden en culturen, komen samen in deze bonbons.
De Soenil Bonbons
Ook interesse in deze unieke smaaksensaties? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Babi Ketjap
Toen ik deze bonbon voor de eerste keer maakte, was ik niet enthousiast. Ik liet hem echter aan chef Soenil proeven en hij was direct enorm onder de indruk. Wat een bijzondere smaak was dit toch. “we gaan wel kijken hoe de gasten reageren” zei hij. De reacties? “niet normaal lekker, wat bijzonder, briljant, etc. etc”

Butterscotch / Rum
Het zoete van de butterscotch in combinatie met de heerlijk zachte Philipijnse rum, dat geeft deze bonbon een delicatie smaak.

Kulfi / pistache
Kardemon, laurier, limoen, pistache, vanille en safraan. Al deze ingrediënten maken van deze bonbon een ware smaaksensatie.

Yuzu / dragon
Deze bonbon heeft wat meer uitleg nodig: Yuzu is een citrusvrucht uit het verre oosten. De iets wat zurige smaak laat zich perfect combineren met dragon. Een goede klant vatte deze smaakconbinatie treffend samen: WOW!!!