Special flavor box
Cassis-venkel, butterscotch-rum, Cocos-garam masala Mensen laten genieten van bonbons met prachtige kleuren en bijzondere verfijnde smaakcombinaties; dat is mijn missie!
Cassis & Venkel
Cassis & Venkel
In de cassispuree laten we de smaak van venkel opnemen. Dit proces noemen we “infuseren”. Daarna koken we hier een caramel van. Iets zoet van smaak met de bijzondere smaak van de venkel.
Ingrediënten
Cassissap, venkelzaad, suiker, roomboter, room, witte chocolade
Butterscotch & Rum
Rum & Butterscotch
Soms bedenk je van die smaakcombinaties …. De donkere caramel van de butterscotch past perfect samen met de zachte rum.
Ingrediënten
Suiker, vanille, zout, room, roomboter, witte chocolade, rum
Cocos & Garam masala
Cocos & Garam masala
Garam masala is een geroosterd mengsel van specerijen uit India. De cocos maakt van deze bonbon een exotische belevenis.
Ingrediënten
Garam masala kruiden, suiker, witte chocolade, cocossnippers, roomboter, room