Special flavor box


Cassis-venkel, butterscotch-rum, Cocos-garam masala Mensen laten genieten van bonbons met prachtige kleuren en bijzondere verfijnde smaakcombinaties; dat is mijn missie!

Bestel hier

Cassis & Venkel


Cassis & Venkel
In de cassispuree laten we de smaak van venkel opnemen. Dit proces noemen we “infuseren”. Daarna koken we hier een caramel van. Iets zoet van smaak met de bijzondere smaak van de venkel.


Ingrediënten
Cassissap, venkelzaad, suiker, roomboter, room, witte chocolade

Butterscotch & Rum


Rum & Butterscotch
Soms bedenk je van die smaakcombinaties …. De donkere caramel van de butterscotch past perfect samen met de zachte rum.


Ingrediënten
Suiker, vanille, zout, room, roomboter, witte chocolade, rum

Cocos & Garam masala


Cocos & Garam masala
Garam masala is een geroosterd mengsel van specerijen uit India. De cocos maakt van deze bonbon een exotische belevenis.


Ingrediënten
Garam masala kruiden, suiker, witte chocolade, cocossnippers, roomboter, room